Om Hghem.se

Har du letat efter en inredningsblogg som inte är högtravande och ute efter det allra mest speciella, där de dyra varianterna verkar vara lika lätta att köpa som toalettpapper? Då har du kommit helt rätt. Det här är bloggen för dig, som så många andra, inte har pengar som växer på träd, utan måste tänka till och planera inköpen för att ha råd med annat, mer viktigt, i livet.

Jag har en fast övertygelse om att ett inrett och modernt hem inte behöver vara ett dyrt hem. Jag tycker att alla ska kunna inreda på de sätt som de vill, och det är inte heller alltid som det går. Kostnaden är helt enkelt för mycket i vissa lägen och då gäller det att kompromissa med det man har och vad man kan förvalta. Jag vet att det är svårt att komma igång med inredningen och jag vet precis hur det är att kasta längtande och trånade blickar mot människorna som tycks ha alla pengar i världen att spendera på inredning. Verkligheten ser emellertid inte ut så. Många av oss lever på ekonomiska tajta ramar och det betyder att vi måste inse fakta.

Fakta är att vi inte kan köpa allt. Det är fullt möjligt att spara till det du drömmer om, men det kommer inte vara möjligt att få det precis som hos kändisarna. Vi måste leva enligt våra premisser, men enbart för att vår inredningsbudget är betydligt stramare än andras så betyder inte det att vi inte kan få det som vi vill ha det.

Det är anledningen till att jag startar den här bloggen, för att ge er ”vanliga” människor tips och tricks om hur ni kan inreda era hem lyxigt och personligt, och samtidigt göra det med en hälsosam budget. Min förhoppning är att jag kan hjälpa er mot ett nytt tänkande och en ny inriktning där det dyraste nödvändigtvis inte behöver vara det bästa. På min resa kommer jag också att berätta om mig själv, så att ni kan få en bättre bild av den som ger er tipsen! Passa gärna på att höra av er om ni har egna tips om hur man inreder ekonomiskt.