Inspiration: säng

Det finns många som bloggar ute i stugorna och vissa gör det bättre än andra. Vissa gör det så bra att man blir riktigt inspirerad, på olika sätt. Ibland vill man sätta igång och skapa saker och ting, ibland vill man skriva ett riktigt, riktigt bra blogginlägg. Och ibland blir man inspirerad… att handla! Det låter nog inte så roligt, men kan visst vara det. Nu senast läste jag ett blogginlägg av Frida Cederholm som ledde till att jag nu köpt en säng hos Trademax. Frida berättar om sin säng (som hon köpt just där) med massor av bilder och det hela gjorde att jag insåg att min säng inte är speciellt rolig. Så jag köpte en säng av samma modell som Frida, även om jag valde en annan, mörkare, färg. Den var inte speciellt överdrivet dyr heller, med tanke på hur snygg och bra den är.

Att köpa en ny säng för att man läst ett bra blogginlägg hör inte till vanligheterna, men visar ändå på att bloggare kan inspirera till en hel massa saker. Det är ju mest bra även om det finns en och annan ”bloggare” där ute som sprider lite mer negativ inspiration. Men det är det bara att ignorera. Livet är för kort för att lägga ner en massa energi på negativa människor.

Så nu undrar jag: vilka bloggare har inspirerat er, och vad inspirerade de er till att göra? Finns det någon super-inspirerande bloggare där ute som jag helt har missat, kanske?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *