Inredningstips: Klä, måla och bygg om

Det här tipset går hand i hand med andra tips som jag har varit inne på tidigare, men synar ämnet desto mer. Som ni säkert har förstått så är jag mycket för att ta tillvara på saker och ting, enbart på grund av att det blir betydligt billigare att handla inredningsdetaljer. Jag har också varit inne på att ni kan förändra möbler och inredning för att passa er personliga smak och ge inredningen ett personligt intryck, men så klart finns det de som inte alls känner det här behovet, utan bara vill ha stilig och trendriktig inredning. Till er kan jag säga att det här tillvägagångsättet fungerar lika bra!

Det handlar i grunden om att hitta fynden, antingen på nätet, via loppisar eller något som ges bort av antingen vänner, familj eller på någon Facebook-grupp. När väl denna pryl står hemma hos dig så kanske det är så att den har sett sina bättre dagar. Den kanske är sliten på sina håll, något är trasigt eller så är det fult gjort. Det är då du får plocka fram dina händiga verktyg och skrida till verket, för nu ska det restaureras!

Helt beroende på vad det är du har hittat så varierar såklart sättet som du gör om på. Det kan handla om att klä om möbler, måla om eller kanske bygga om. Har du tålamodet och tiden att avsätta så ska du definitivt göra det, för med slit och finess kommer prylen att återigen uppfattas som helt ny. Genom att agera på det här sättet sparar du pengar, och dessutom gör du världen en tjänst genom att vara miljövänlig i dina köp. Blir resultatet i slutändan bra så kommer ingen att märka skillnad på en restaurerad pryl jämfört med en ny.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *