Hjälp på vägen

Jag har en familj som är utspridd över hela landet. Normalt sett så brukar det väl vara så att familjer bor hyfsat nära varandra, där det är lätt att bara på några timmar besöka varandra. Så är inte fallet för oss. Vi befinner oss på platser från norr till söder, vilket betyder att det krävs mycket planering och bilåkande för att vi ska kunna hälsa på varandra. När man väl befinner sig på vägen så är det alltid välkommet med de större kedjorna och företagen, de man känner igen hemifrån och alltid kan lita på. Helt enkelt så att man känner sig säker på att få samma tjänst eller vara på ett annat ställe som man får hemma.

rydsbilglasDet kan vara en mängd olika företag som man ser som något som påminner om hemma. Allt från mataffärer och apotek, till verkstäder och klädaffärer. Det är något som jag har utnyttjat under mina resor genom Sverige, speciellt den gången som jag lyckades med bedriften att få en stor spricka i min vindruta. Jag var på besök hos pappa i Umeå, och han tipsade mig om en vän till honom som kunde byta bilruta. Lyckligtvis var det så att jag kunde använda mig av det företaget som jag tidigare använt mig av i samma syfte, nämligen Ryds Bilglas. Jag surfade in på http://rydsbilglas.se/hitta-verkstad och mycket riktigt fanns de också i Umeå!

Det gjorde det lätt för mig att välja, och det var skönt att kunna byta min vindruta redan där, istället för att vara orolig att rutan skulle gå sönder helt på den långa resan hem ifrån pappa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *